Diskuze
Datum: 21.06.2011
Vložil: Daniela
Na anonym bych nereagovala!Vykašli se na ně,umějí jen nadávat a stěžovat si a ten kdo to píše,má podle mě doma pěkný nepořádek.
—————
Datum: 28.05.2011
Vložil: Dagmar
Ráda bych moc poděkovala p. Patricii a manželům bytu č.2 za zvelebení okolo našeho domu!Někteří lidé by nadále žili jako v džungli,to by jim vyhovovalo,také tak vypadá i náš dům!!!Také si myslím,že lidé kteří si pořídili čtyřnohé mazlíčky by se měli více všímat,kde vykonávají svoji potřebu jako např.ve výtahu a u vstupních dveří ,to musí u Vás ale vypadat čuňata!!!!!!
—————
Datum: 29.05.2011
Moc děkujeme a jsme rádi,,že se najde někdo,kdo na nás neječí samozřejmě okolí domu se budeme nadále snažit udržovat v čistotě a už ted vymýšlýme co nového okolo domu vysázíme.Mějte se hezky a díky za podporu.
—————
Datum: 30.05.2011
Vložil: Patricie
Zdravím, děkuji všem za podporu a pevně doufám,že se spolubydlící zamyslí a budou udržovat pořadek nejen okolo domu ale i v domě.
—————
Datum: 24.05.2011
Ráda bych reagovala na komentář který někdo dopsal na papír na výtahu ..zdali psi mohou štěkat .......
Psi mě opravdu nevadí a mohou si štěkat jak chtějí , ale počurané zdivo je opravu nechuté a myslím si, že těch pár schodů a 5 metrů není problém sejít a pejska ohlídat aby to zdivo stále a stale neobčurával.
Problém to tedy pro některé je ,ale určitě si nenecháváte doma počurávat zdi.
—————
Datum: 24.05.2011
jste rádi či neradi.
—————
Datum: 25.05.2011
Myslím,že odstranění stromů a keřů nebyl zas tak špatný nápad,sice se našlo pár lidí,kteří vykřikovali až řvali,ale proč tedy něco nedělali s ulomenou větví u popelnic,která se tam válela dost dlouho.At si každý sáhne na srdce co dobrého pro tento dům udělal.Samozřejmě plocha u popelnic nezůstane neosázená a jsem zvědavá kolik,, řvounů,,přijde pomoci,opět nikdo.Co se týče očůrávání zdiva,,tak asi to samé dělají majitelé psů doma.Hodně síly a pevné nervy ti Patricie upřímně přeji.
—————
Datum: 26.05.2011
Vložil: spolubydlíci
můj názor je takový,že v tomto baráku žijí skoro samí dobytci...pejsci mě nevadí,ale nechávat je očůrávat schody mi přijde nechutné...lidé co tu žijí neumějí pozdravit,podržet vchodové dveře když vidí,že jde někdo za nimi a výtah?Ten radši zabouchnou jen aby s nimi nikdo nejel...co se týče stromů a keřů,přijde mi to jako moc dobrý nápad,že se odstranili,ale jen mě zamrzelo to,že lidé co koukali z balkonů neuměli říct jestli neni potřeba jejich pomoci,tomu se říká kolektiv v baráku?Všichni bydlíme v jednom baráku a je jenom naše vizitka jak to vypadá uvnitř a v okolí...
—————
Datum: 29.12.2010
Vložil: Prachař Petr
Včera jsem ze zbytku štuku zařídil vyštukování děr po starých schránkách. Mrzelo mě, že to nevyšlo ne celou opravu. Byl jsem velice překvapen, když jsem dnešního dne šel nakupovat. Na opravené ploše jsou vyryté díry, či snad podpisy obyvatetů domu?! Zřejmě některým vyhovoval původní stav stěny. Bydlel jsem v Praze v několika podnájmech -nemám žádné iluze..., ale měl jsem štěstí na sousedy, kterým záleželo na společných prostorách a oklolí domu.
Také jsem si všiml, že na keři u popelnic visí již 2 měsíce triko. Věřím, že prádlo z balkonu může vzít vítr, ale nevěřím, že si prádla na keři nikdo za tu dobu nevšiml!
S pozdravem
Petr Prachař
—————
Datum: 30.12.2010
Dobrý den pane Prachař,
vyštukování děr je super, bohužel náš barák má 72 bytu a nějaký to HOVÁDKO se hned našlo, který nám poničílo stěnu. BOhužel.
Jinak co se týká stromů a zeleně..... od nového roku bude Nová správa domu firma FPS a na novém shromáždění se určitě dohodnem kdo se nám bude starat o zeleň (jestli my nebo nějaká firma), tak předpokládám, že pak na tom budem lépe.
S pozdravem P. Nováková
—————