vše dáme do pořádku

Diskuze

Datum: 16.12.2010

Vložil: Horáčková

Titulek: ???

Dobrý den,
zajímalo by mě, kdy budou opraveny zvonky a světlo na chotbě v 12. patře?
Také by mě zajímalo, jestli bude nějak vyřešena hlučnost výtahu, která je poslední dobou, čím dál horší?
Do budoucna by mě zajímalo, kdy se začne řešit zateplení domu?

Díky za odpovědi
Horáčková, byt č. 65

—————

Vložil: Patricie

Titulek: Re: ???

Dobrý den paní Horáčková,
od 1.1.2011 máme ze shromáždění odsouhlasenou novou firmnu na správu domu(firmu FPs.s.r.o.) . Začátkem roku bude mimořádné shromáždění s FPS s.r.o.a firmou CPI Byty. Na shromáždění se budou teprve řešit zvonky , zateplení domu atd. . V první řadě je nutné aby na shromáždění dorazili všichni vlastníci a nebo dali plnou moc , bez toho nic neodsouhlasíme.
Co se týče hlučnosti velkého výtahu, tak byl již promazán a už cca týden nehučí .... tedy v 11patře už nic neslyším .Jstli je tam jiný problém dejte vědět.
Světla na chotbách : na každém patře svítí jen jedna zářivka a to kvůli uspoře. (bylo odsouhlaseno na shromáždění vlastníky).
Uvidíme jak od nového roku bude fungovat nová správa domu. s pozdravem P. Nováková

—————

Datum: 29.12.2010

Vložil: Lenka Koubová

Titulek: Re: Re: výtah hlučnost

Dobrý den,
mám tedy také připomínku ohledně výtahu...V 8.patře se velký výtah dovírá tak hlučně, že když si někdo v noci nehlídá jeho zavření, tak mě to i vzbudí. Bydlím totiž přímo naproti :(
Nešlo by s tím něco udělat?

—————

Datum: 30.12.2010

Titulek: Re: Re: Re: výtah hlučnost

Dobrý den paní Koubová ,
nahlasila jsem hlučné dveře u velkého výtahu, takže je bud seřídí nebo přidělají brano..
S pozdravem P. Nováková

—————

Datum: 18.01.2011

Vložil: Lenka Koubová

Titulek: Re: Re: Re: Re: výtah hlučnost

Děkuji moc :) Lenka

—————

Datum: 05.01.2011

Vložil: Horáčková

Titulek: Re: Re: ???

Dobrý den,
to Vám závidím, že v 11. patře výtah neslyšíte, poněvadž ve 12. patře žádné výrazné zlepšení nepozorujeme. Jen už tolik "nekňourá".

—————

Datum: 12.12.2010

Vložil: Prachař Petr

Titulek: Vstupní chodba

Dobrý den,

od října jsem majitelem bytu v našem domě.

Při rekonstrukci bytového jádra jsem se zbytkem materiálu začistil díry po starých schránkách. Během tohoto týdne bych mohl zařídit i přeštukování těchto děr.

Chtěl bych se zeptat, jestli po vyšukování bude možné zařídit vybílení vstupní chodby tak, aby tento prostor nepůsobil příliš depresivně. :-)

Nyní bych se Vám chtěl omluvit za hluk způsobený rekonstrukci. Snažíme se ho omezovat.

ing. Petr Prachař

—————

Titulek: Re: Vstupní chodba

DObrý den pane Prachař,
mockrát děkuji za zaštukování děr po schránkách vypadáto lépe ale už jsem se chtěla radovat že se správa domu rozhoupala.... nicméně vymalování vestibulu je nahlášeno , bohužel myslím že se dočkáme až po novém roce , protože od nového roku máme nového správce domu (firmu FPS s.r.o.) a tudiž vše musí SBD Praha předat firmě CPI Byty a pochybuji že se to stihne do konce roku.(i když je to maličkost).
s pozdravem P. Nováková

—————

Datum: 13.11.2010

Vložil: Šedová(Pavlíková) Lucie

Titulek: návrh,popelnice

Dobrý den,mám připomínku k popelnicím.
Bohužel jsem měla pokaždé štěstí na přeplněné popelnice,jen sem se divila,že nejsme sami v našem paneláku co tam vyhazujeme věci.Ale nosí sem lidi z celého okolí bordel a pak popelnice přetékají.A když někdo předělává byt tak i se tu najde nábytek ale od toho fungují po praze zběrné dvory zdarma!Nebylo by možná od věci pořídit řetěz a zámek a všem z baráku dát klíče a prostě popelnice zamykat, večer před vyvážením je odemknout??
S pozdravem Šedová

—————

Datum: 22.11.2010

Titulek: Re: návrh,popelnice

DObrý den paní Šedová , vím nedávno byl nábytek v popelnicích a i okolo nich , někdo si to i rozebíral (bohužel je to o lidech).Někteří z domu házejí i odpadky z balkonů. :o((
Je pravda, že máme často popelnice přeplněné , proto by bylo dobré pořídit další popelnici (kontejner) na smíšený odpad. Cena jendoho kontejneru se pohybuje okolo 5900tis .
Zjistím co se stím dá dělat.
S pozdravem Nováková

—————

V případě, že budete mít nějaké otázky nebo připomínky, tak mě prosím kontaktujte písemně.

Pokusím se vyřešit nebo zjistit.